TANITIM | 2.el araç alımında en güvenli yol | GARAJ11
2. el otomobil satın almak birçok insan için artık maceraya dönüşebiliyor. Araç sahibi ile karşılaşmak, aracı kontrol ettirmek ve sonrasında da ödeme konusunda yaşanabilecek kötü tecrübeler gerçekten de can sıkıcı olabiliyor. Tüm bunların yanında, satın alınan aracın sonradan problemli çıkması da can sıkıntısını çok daha üst seviyelere çıkartabiliyor. İşte şimdi; tüm bu problemlerin üstesinden gelecek yepyeni bir 2.el otomobil satın alım sistemi hayatına başladı. Garaj11. Bu sistem sayesinde özenle seçilen 2.el otomobiller, en üst düzeyde ekspertiz ile kontrol ediliyor ve üstelik de internet üzerinden bir cep telefonu gibi satın alınabiliyor. Kapınıza kadar da teslim ediliyor. Tüm detayları videomuzda bulabilirsiniz.
Garaj11'de yer alan araçlara göz atmak için;
www.n11.com/garaj11/
Seçtiğimiz aracın linki;
www.n11.com/garaj11/ilan/nissan-juke-2013-1-6-4x2-sport-pack-117hp-Lf8d2a7c6-d837-4cf1-9e4f-ba28feb41f35
Bu Juke yerine git 308 eat8 sıfır al daha iyi
Böyle Kurumsal firmalar çoğalmali ki Satislar şerefli hale gelsin Araba alıcaksin anlasiyorsun Adam notere gidelim diyincr DUR KARIMI ÇAĞIRIYIM DIYOR 😟🤯😟🤯😟🤯😟 ONUDAMI YANINDA VERECEKSIN 😜😜😜😜😜😜 İYİYMIŞ 😂😂😳😳😳😳😳😳😂😂😂😂😂😂😂😂😂
İkinci el araç ekspertizi aracın hiçbir parçası sökülmeden, tamamen çıplak gözle yapılmıştır. Araç içerisindeki veya aksamındaki hasarların tespiti için kapak, döşeme ve benzeri parçaların sökülmesi bu ekspertiz kapsamında olmayıp, TÜV SÜD Doğuş Ekspertiz ve Danışmanlık Hizmetleri Ltd. Şti. ancak bu şekilde detaylı bir ekspertiz sonucu ortaya çıkabilecek hasarların tespit edilememiş olmasından sorumlu değildir. Demişler.
Hep aynı tayyare . Sitenin verdiği sonuç : Vermiş olduğunuz bilgilere göre, aracınız belirli kriterlere uymadığı için aracınızın değerini hesaplayamadık.
bire bir aynı marka satılan araçın fiyat değerine bakayım dedim kendi sattıkları arabanın arasında 30 bin lira oynuyor alırken 90 bin satın alınca 125 bin ben anlamadım bu kadar fiyat farkı olur mu ? kim kazanıyor o kadar parayı 30 bin lira yapay zekası türk zekasının bire bir aynı kayserili gibi kendi alınca para etmiyor ama satınca paha biçilmez
Biliyosunuz şu an vtec2 piyasası 95-110 arası değişiyo.Bir adam tertemiz hatasız diyerek vtec2 sini 65bin tl ye ilana koymuş.Bende sordum madem hatasız tertemiz o zaman neden piyasanın altında diye.Bana dediki bu arabanın hakkı bu kardeşim herkes yüksek yazıyo diye bendemi yüksek yazayım.(tm dedim)
Kış aylarında karlı yolda aracla giderken aracin zaman zaman patinaj yapması baskı baltaya zarar verir mi
Güvenirlik şüphem yok , fakat bizim milletimiz için fiyatları yüksek gelir
Çok beğendim👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻
Abi bir kanal var Türkçe otomobil kanalları arasında ilk 5'te falan olsa gerek. en ufak reklamında linç ediliyor. Adam kaliteli iş yapsa da kaderi bu. Ama sizde tepkiler hep olumlu. Bu sizin izleyicide oluştuğunuz algının, samimiyetin eseri. Maşallah diyelim :)
Bu TÜV bizden 2 yılda 1 hiçbirşey bakmadan 500 TL alan TÜV ün ekspertizi. Yani güvenilirliği tartışılır. Arabayı isterseniz babanızdan alın ama ekspertiz yaptırın, yaptırılıcak yerler: 1-Tarcanlar, 2-Onay, 3-Yeşil Oto. Diğerleri yaramaz. Emeğinize teşekkürler Ethem Bey.
Sıfır araçlar bir ilçe kadar dururken bütün mesele filolara kiralık araçlara devredilecek ordan çıkan araçlarda ikinci el piyasaya hadi bakalım...
Bu alışverişi beğendim Allah bana da bir araba nasip etse burdan alırım....
Ümqhjn
2. El araç fiyatları nasıl düşer biliyor musunuz. 3. Sahibi 4. sahibi 5. Sahibi diye araştırıp alacaksın gerçekten 2. El araba ise alacaksın bak fiyatlar kabarık oluyor mu 😶
Fiyatlarında söyleseydiniz
Sarı site düşünsün süper sistem kurmuşlar kurumsal firma güvenilir
şimdi e30 varmı diye siteye bakmaya gidiyorum :D
Fiyatlar yüksek olsa da en azından karşınızdaki muhatap belli.
Abi gelince afyona getir test sürüşü yapalım😂
Amarok ilanda Ethem abi yerine ne geliyor ☺️
Etem abi taşmı yesin 😁
İş ahlakı verilen hizmet güzel ancak yaklaşık 115-120bin ederi olan araba için 136bin lira uygun demen olmadı ethem abi bu jukenin fiyatı çok fahiş diğerlerine bakmadım ancak bütün araçlarının fiyatları ederinden bu kadar fazlaysa bütün mallar ellerinde patlar bunların.
Merhaba, keşke fiyatlara baksaydınız :). Biz fiyatlara, piyasada bu araca denk özelliklerde araç ne kadara satılıyor mantığı ile baktık. Zaten video içerisinde ilan sitelerinden görüntü mevcut ve net bir şekilde daha ucuz. Yani fiyatları aracın ederi değil de piyasa belirliyor. Büyük ihtimalle siz de olsanız kendi aracınızın fiyatını ilan sitelerine bakarak oradaki fiyatları baz alarak belirlerdiniz. 6 ay önce fiyat şöyleydi ben o zaman bu şekilde belirleyelim diyerek düşük fiyat ile belirlemezdiniz. Kısacası piyasayı satılıktaki muadil araçlar belirler ve mukayese de ona göre yapılır diye düşünüyoruz.
Anlatırken sole sıkıntısız sole sorunsuz olmalarına dıkkat edılıyo demıssınız ama 4 tane araba baktım sızı ızledıkten sonra 4 unun 2 sı sel hasarlı cıktı obur ıkı aracında tramerı var onuda gectım tramere eyw. Aracın her yerı ezık cızık ıcınde ve bunuda belırtmısler arabaların hepsı perısan resmen nerde sorunlu arac varsa buraya yollamıslar
Araç alım sistemi iyi fakat benim maaş buna yetmiyor 😄
Mesela aracı siteden beğendik aracla ilgili pazarlık yapmak için teklif verebiliyor mu internet üzerinden
devlet gibi sistem. dolandirilma endisesi sifir. ayrica balonlasan fiyatlari da makul seviyeye cekecek gibi.
Değil garaj11 garaj1111 bile olsa bu otomobil konusunda asla güvenmem
Abicim eline sağlık, 3008 makyajlı kasa incelemesi bekliyoruz
Videonuzu izledikten sonra garaj11'de bir araba inceledim. Detaylı raporun sonunda yazan açıklama kısmında anladığım kadarıyla: 1- KM'nin orjinal olma garantisi YOK 2- Airbag hakkında bilgi garantisi YOK 3- Emniyet kemeri mekanizmasi ile ilgili garanti YOK Sizi severek izleyen/takip eden bir meslektaşınız olarak bu duruma bir açıklık getirmenizi rica ederim. Videoda söyledikleriniz ile çelişen bir durum söz konusu. Teşekkürler
Merhaba, sizlerden gelen bu tip yorumların Garaj11 tarafından değerlendirileceğini düşünüyoruz. Katkınız için teşekkürler :).
şöyle bi uygulamayı devlet yapsa keşke ama beğendim. Gayet avrupa standartlarında bir uygulama
Expertizde en sonda minik bir yazı var..''km bilgisi ekrandan okunmuştur, gerçekliği bizi bağlamaz diyor, birde kontrollerde aracın hiç bir kaplaması sökülmeden çıplak gözle yapılmıştır diyor..Bu olmaz öyle yerde kaynak çıkar ki şaşar kalırsınız..İç trimlerden bazıları sökülür expertizde ..Özetle aman aman bir expertiz değil full demişler ama..Obd den tut ta araç anahtarından bile km düşürüldüğü bilinir istense..
👍🏻 kesinlikle katılıyorum. 32 bin km’de ama haşatı çıkmış bi 301 gördüm sitede. Bariz şekilde km’si düşürülmüş. Bunu ispatlayamıyorsan bile tecrübene dayanarak bunu anlamalı ve böyle bir aracı alıp satmamalısın. Herşeyi en ince ayrıntısına kadar yazmaları, fotoğraflamaları ve bilgilendirmeleri bence harika. Fakat halâ daha kusursuzluktan ve gözümüz kapalı alışveriş yapma güvenini sağlamaktan çok uzaklar.
Birkaç aracın exper raporunu okudum. Şöyle bir sıkıntı var. Exper obd hata kodlarını okumuş. Güzel ama öyle kodlar vermişki araçlar : buram buram ben havayastığı açtım. Kemerlerim ve veya yastıklarım dirençli KOKUSU VAR. Experde şasilerde işlem varmı yok mu göremedim. Nasıl gözü kapalı alalım ETHEM BEY ! Lastikte hasar var yada jantta dynoya çıkartmamışlar. Az yaş...
@Sekizsilindir size güveniyoruz.
Merhaba, bu tip yorumlar gerçekten de sistem için çok önemli. Sonuçta sizlerin geri dönüşlerinden elde edilebilecek çok şey var. Katkınız için teşekkürler :).
Avrupa'da var olan sistem inşallah tr de yaygınlaşır..Araç fiyatlarında malum sarı web sitesininde tekel faktörü var..İnsanlar sadece para kaybetmiyor..Hasta olanlar bile var.Mahkeme mahkeme gezenler var. Piyasasının üstünde bile olsa alıcı bulur..Diğer dikkatimi çeken ise 163 yorumu da okumuş Ethem kardeşim..Kısa da olsa Cevap yazmış..Bunca zaman nerdeydin be tertip..Ülkenin sana ihtiyacı var..Videoların sadece göze değil gönüle de hitap ediyor..Sosyal bir gönül elçisi oldun.. İnşallah emeklerin karşılıksız kalmıyordur..
Ooooo reis güzel reklam
TUV EKSPERTİZ RAPORLU OLMASI ÇOK İYİ OLMUŞ.FİYATLARDA MAKUL GELDİ BANA TEBRİKLER GARAJ 11
👍👍🏆👍👍
Devlet müsade ediyorsa Avrupa dan veya Gürcistan dan araç alıp getirecem TR plakaya da geçirecek ÖTV KDV gümrük vergisi ne varsa ödiyecem ... Burda teneke araçlara 100 bin TL istiyorlar bmv 3.20 i 2005-2006 model 150bin tl..Belçika’da 4bin Euro ..
Almayın aldırmayın bu faiş fiyatların düşmesi gerekli...dolar artarken araç fiyatları haftalık 5 bin TL olarak gerçekleşti şimdi neden beklenilen hızda düşüş gerçekleşmiyor.. Milletimiz fırsatçı .. Hiç bi ülkede pandemi Den dolayı 0 araç üretilemeyince 2 .el araç fiyatı böyle artmadı.. Milletçe bu işleri seviyoruz..
Sistem güzel, ancak hava yastığı kontrolü OBD üzerinden yapılıyor. Ülkemizde maalesef sigortada hasar kaydı gözükmeyen, hava yastığı ve emniyet kemeri gergi mekanizmaları "direnç" konularak arıza lambası söndürülen / arıza kodu silinen araçlar mevcut. Örneğin seçtiğiniz aracın ön iki çamurluğu da boyalı, ön kaputu da değişmiş. Hafif bir çarpışma nedeniyle de olabilir, hava yastığı açacak kadar şiddetli çarpışma sonucu da olabilir. Sadece OBD üzerinden havayastığı kontrolü güven vermiyor. Diğer konularda sistemi olması gerektiği gibi, daha kaliteli hizmete daha uygun fiyatlara erişmemizi sağlamasını temenni ediyorum...
Ekspertiz raporlarının altında açıklama kısımlarını okuyun . Km garantisi dahi vermiyorlar. Sorumluluk kabul etmeden yapılan ekspertiz raporu güvenimi sarstı, kaldı ki bu şartlarda neden görmediğim arabayı alayım.
çok iyi sistem
Guzel bir girişim ,gerekliydi de 👍🎯
uygulama yapmamışlar herhalde. arattım bulamadım.
Bir tanesine bakayım dedim abi benim şansıma mı bilmem ama turboda sesten yağ kaçağına her şey var arabada. :D Kaportada değişen boya var üstüne hala hasarlı yerler var. Bende biraz daha temiz araçlar vardır diyordum. Meğer baya galerici gibi. Eline sağlık abi ama sen videoyu yine muhteşem yapmışsın.
@Sekizsilindir Biz teşekkür ederiz abi :) Yaptığın her içeriğe sonuna kadar emek veriyorsun. Yetmiyor yayınladıktan sonra da ilgilenmeye devam ediyorsun.
Teşekkürler ;)
@Sekizsilindir Direk linklerini atıyorum abi 1) garaj11.akamaized.net/a1/1/garaj11prod/listing/52d74a17-a956-4fb3-8d22-63ee1d8b4352/32c368da-4048-4891-baba-fed46c9d05fb.pdf 2) garaj11.akamaized.net/a1/1/garaj11prod/listing/79861014-9135-470b-963a-cdf63e95c2b2/5a9fb5c6-de0f-4185-a698-f5f948ecce5a.pdf
Teşekkürler :). Buraya ilan no yazarsanız kontrol edilme şansı olabilir aracın.
Yurt dışındaki alım-satım medeniyeti seviyesinde bir sistem olmuş. Emeği geçenleri tebrik etmek gerek :)
Çok güzel bir video olmuş.. Peki pazarlık konusu nasıl oluyor ve kendimiz ekspertiz yapmak istiyorsak bu durumda garaj11 nasil yardimci oluyor? Teşekkürler
Teşekkürler :). Pazarlık konusunu bilemiyoruz :), Ekspertiz yaptırmak isterseniz aracı TÜV D-Expert'te kontrol ettirebiliyorsunuz. Satın aldıktan sonra da kontrol ettirebilirsiniz. Sonuçta 3 ay 5000km garanti mevcut, bir sorun olması durumunda gerekli girişim yapılacaktır diye düşünüyoruz.
Ticarette dürüstlüğü ve müşteri memnuniyetini esas alan her zaman kazanır. Garaj 11 bu konuda atılmış doğru bir adım, dürüstlük ilkesini korursa piyasanın lideri olur. Başarılar dilerim.
👍
Bu araç Highline donanım mı? 🙂 www.n11.com/garaj11/ilan/volkswagen-passat-2017-1-4-tsi-act-bmt-highline-150hp-L99f8cae3-48c3-4b81-baed-2c51c1874998
Merhaba, hayır değil :). Buradan iletmiş oldunuz ;). Katkınız için teşekkür ederiz.
Çok başarılı olmuş piyasa uyanıklarindan kurtulmuş oluruz. Bilgilendirdiğin için Teşekkürler sekizsilindir sevgiler saygılar. ☺
@Sekizsilindir Ethem bey yapay zeka sistemi nasıl nasıl işliyor veya nasıl programlarıyla yapılıyor bilgilerinizi paylaşırsanız çok memnun olurum ☺
Rica ederiz :)
videoların başlığına bakma gereksinimi duymadan açtığım tek kanal konu ne olursa olsun izletiyorsun daha çok abone ve izlenmeyi hak ediyorsun reis
Çok teşekkürler :)
Bu videodan sonra siteyi inceledim ve tabi ki en ucuz araca baktım.:)) Gerçekten başarılı buldum.Bence bu alanda büyük bir açık kapatılacak gibi duruyor.Ancak benim incelediğim araç km 'sine göre oldukça yıpranmış idi.G11 ise km neyse o ben karışmam diyor.Yani km'leri düşürülmüş araçları anlamak zor.Onun haricinde herşey çok detaylı bir şekilde alıcıya sunulmuş.Çok beğendim.Tercih edicem. (Parayı bulur bulmaz:)))
Merhaba, sizlerin ilettiği bu geri dönüşler sistem için çok önemli. Mutlaka değerlendirilecektir ;).
Dakika bir gol bir. Videoyu izledim hemen sitelerine girdim bir bakayım dedim. Beyaz 2013 model bir yaris var manuel. Araba baz versiyon ama en dolu paket diye belirtilmiş. Şimdi biz nasıl güvenelim. Ethem bey bence böylesi reklam işlerinden uzak durmanız sizin için daha hayırlı olacaktır. Sağlıcakla kalın.
Merhaba, size güven verdiğiniz bir sistemi tanıtmak gayet doğal bir şey bize göre :). Biz kendimiz güvenmesek size zaten hiçbir şekilde sunmayız. Eski bir takipçimiz olduğunuzu düşünerek bu güveni sağladığımızı düşünüyoruz ;). Gol konusuna gelirsek :), sizlerin bu tip dönüşleri sayesinde; eğer varsa bir hata veya yanlışlık, mutlaka üzerine düşülerek sistemin çok daha iyi bir şekilde çalışması sağlanacaktır.
Etem Abi seni uzun zamandır takip ediyorum. Dürüst ve güvenilir birisin. Reklam alıyor olmana da seviniyorum açıkçası, emeğinin karşılığını alman açısından. Sonuçta bir şey ücretsizse ürün biziz :) Tek temennim reklam alırken dahi kendi fikirlerinden, samimiyetinden vazgeçmemen. Umarım düşüncen bu yöndedir ve bu yönde kalır :).
Teşekkürler :), şuna mutlaka emin olmanızı isteriz, güvenmediğimiz, denemek istemeyeceğimiz hiçbir şeyi sizlere içerik olarak getirmeyiz.
Korkarım ki; Beni anladığınız vakit dövecek dizinizde kalmayacak! | Prof.Dr. Necmettin Erbakan YÜZDE 277'YLE AÇIK ARA DÜNYA REKORU Yapılan son düzenlemelerden sonra KDV ile birlikte en üst otomobil vergisi yüzde 277'e yükselerek açık ara dünya rekoru kırdı. 170 BİN TL'LiK ARABAYI 641 BİN TL'YE ALIYORUZ
AS BAYRAKLARİ AS AS🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷 REKOR KİRMİSİZ😂😂😂
Abi sen tanitirsan iyidir sistem
:) Çok teşekkürler.
Eksper önemli ethem abi tarcanlar ekspertizle ilgili video çeker misin
Sistem güzel ve başarılı gözüküyor. Tanıtım için sağol abi güzel video olmuş.
Teşekkürler :)
👍
% 10 ötv indirimi gelmeden araç ⚠️------Al-MI-YO-RUZ---------⚠️ Hatasız yazıp , ardından da ağır hasar kayıdı var ,4 parça boya diyenleri de Allah'ın gazabı ve lanetinin üzerine olmasını diliyoruz.
İlave airbaglar tamirli ya da çıkma takılanlar ile emniyet kemerleri dirençle kandırılmış olanlar da facia!
Abi dolari kuru pandemiyi bahane edip fiyatlara 100bin tl koydular utanmadan, onlari bi dusursunler ondan sonra dusunuruz. Birde boyle buyuk Doğuş grubu vs. gibi firmalar halkin istegine ve ibtiyacina gore fiyat uretip hareket etmeli , diger al sstcilar yada galericiler gibi halka dayamali fiyatlar uretmemeli. Guzel videolar icin tskrler
Rica ederiz :). Yorumlarınız mutlaka dikkate alınıyordur ;).
garaj11 de diğer sistemler gibi bedavaya araba mı arıyor acaba?
Ek: Son müşteri Garaj11'de satış için aracını listeleyemiyor, sadece kurumsal satıcıların araçları satılıyor. Son müşteri aracı ise, sistem üzerinden fiyatlama ve randevu oluşturarak VavaCars işbirliği ile alınabiliyor.
Merhaba, araçlar Garaj11'in seçtiği galeriler ve filolardan geliyor. Yani bir nevi B2C durumu söz konusu.
Türkiye'deki tüv istasyonları da yetkili expertiz hizmeti vermelidir.👊
Zaten az sıra bekliyoruz birde onlarin keyfine kalırsak.
136 bin 200 den iyidir
Harikasınız Ethem bey :) siz tavsiye ediyorsanız bir bildiğiniz vardır. Ayrıca Doğuş grubu E ticaret platformlarında kendini kanıtlamış bir şirkettir. N11de mağazam olduğu için Doğuş grubu işleyişini az çok biliyorum. Araç yenileme zamanı geldiğinde ilk tercihim olacaktır. Kolay gelsin iyi çalışmalar.
Teşekkürler güveniniz için :)
Selamlar Etem Bey, Tanıtımını yaptığınız Garaj11şirketinin araçlarında 5 önemli maddeye dikkat ettiğini söylüyorsunuz. Bunlardan bir tanesi yüksek miktar hasar kaydı olmaması, bir diğeri dolu hasarlı araç olmaması gibi. Örnek olarak seçtiğiniz araçta yaklaşık 22.000 TL hasar kaydı var, ayrıca bunların içerisinde dolu hasarıda var. Ayrıca örnek aracın 15.01.2021 tarihine göre piyasa değeri emsallerine göre yaklaşık 20.000 TL daha pahalı? Bu tezatlar Garaj11 hakkındaki algının olumsuz olmasına sebep oluyor. Araçlara verilen 3 ay 5.000 Km garanti yasal olarak yetki belgesi olan galeriler tarafından verilmesi zorunlu olan garanti. Bu garanti belli bir ücret karşılığı belli sigorta şirketleri tarafından verilebilen bir hizmet. Herşeye rağmen sektörün bu tarz bilgilendirmeler ve satış sistemleri ile düzene giriyor olması umut verici. Garaj11 gibi yüksek sermaye ve kurumsal kimlik çatısı altında 2. El otomotiv sektöründe yer almaya çalışan şirketler daha yolun başında 1. Sıradaki amaçlarını yüksek kar kazanmak yerine, müşteri memnuniyeti ve güveni kazanmak olarak belirlerlerse çok daha başarılı ve uzun soluklu olabilecekleri kanaatindeyim . Örnek verilen 136.000 TL satış fiyatlı 2013 Model Nissan Juke’a tramer kaydı, boyanan ve değişen parçaları vb. tüm özellikleri dikkate alındığında vavva cars reelde 90.000 - 95.000 TL , arabam.com 98.000 TL ortalama ile nakit alım fiyatı veriyor. Yukarıda da belirttiğim gibi sektördeki bu tarz kurumsal girişimlerin 1. önceliği müşteri memnuniyeti , 2. sırada karlılık olması uzun soluklu olmaları açısından çok daha avantajlı olacağını düşünüyorum. Bu vesile ile güzel anlatımınız ve bilgilendirmelerinizle videolarınızı severek takip ettiğimizi belirtmek isterim. Emin olabilirsiniz ki sizi izleyen kitle, size güvenerek izliyor. Sağlık , başarı ve güzel videolarınızın devamı dileklerimle esen kalın.
Merhaba, seçtiğimiz araç; aynı donanım, motor, şanzıman, model yılı, km ve yaklaşık hasar değeri ile çeşitli ilan sitelerinde açık bir şekilde daha pahalı. Sizin dediğiniz değerleme sistemleri ise doğal olarak alımdan sonra satış amaçlı olduğu için bu şekilde çıkıyor olabilir. Bu konuda biz farklı ilan sitelerini ve aynı özellikteki araçları referans aldık. Aslında video içerisinde bunları eklemiştik :). Diğer taraftan yüksek hasar kayıtlı araçlar Garaj11 tarafından tercih edilmiyor. Tabi örneğin bu araçtaki hasar miktarı yüksek görünmüş olabilir ancak oluşan hasarın tanımı da önemli. Günümüzde 1 adet orijinal far bile yeri geliyor bu bedel karşılığında değişebiliyor. Aracın farklı farklı hasar kayıtları ve toplam değerin bu şekilde olması dikkate alınırsa makul karşılanabilir. Yani hasar miktarından çok hasarın niteliği önem kazanıyor. Bize güveniyor olmanız ve detaylı yorumunuz için çok teşekkür ederiz. Bu tip bir yorumun Garaj11 tarafından da dikkate alınacağını düşünüyoruz. sizin gibi bilinçli takipçilerimiz sayesinde sistem daha da gelişecektir diye düşünüyoruz.
Umarım fiyatlar düşer boylece
@Sekizsilindir 2009 model reno Megane araca 110 bin istiyolar 120 bin km de el insaf
Katkısı olacaktır ;)
Çok güzel sistem video için teşekkürler 🙂
:) Rica ederiz
umarım bu girişimden sonra piyasa arzı çoğalır fiyatlar düşer arabalar gerçekten bilgisayar alır gibi alacak kadar kıymetsiz hale gelir
Umarız aynen öyle olur :)
emsalsiz-hatasız-boyasız-değişeniz-düşük km-tofaş fiyatına- kelimelerini içeren ilanlardan uzak durduktan sonra araba alınabiliyor ben aldım temiz bitane
Öncellikle bu videoyu siz değilde bir başkası çekseydi araştırmadan almazdım ama sizi uzun süredir takip ediyorum bence size bu videoyu yaptırmakla şirket çok doğru bir iş yapmış. Hiç tereddüt etmeden gözüm kapalı alırım. İkincisi ise nasıl bir güven sorunu yaşadığımız. Bunun sebebi biz değiliz malesef piyasada insanları dolandırmaya çalışan kotu niyetli insan sayısının fazla olmasıdır. Aslında olması gereken bir şeyi ilk defa bir şirket yapıyor ve hakettiği takdiri takdim ediyoruz. Çok güzel bir hizmet bence. Size de emeğiniz için çok teşekkür ederim Ethem Bey. Güvenmek ne kadar önemli bunun en güzel örneği olmuş.
@Sekizsilindir Kesinlikle sizin bu konularda ne kadar titiz davrandığınızı arabasını satmak isteyen izleyicilerinizle çektiğiniz videolardan biliyorum. Ekspertizi olmayan arabanın videosunu bile çekmiyordunuz.
Çok teşekkürler güveniniz için :). Şu konuda emin olabilirsiniz, güvenmediğimiz, kendimizin de bir gün müşteri olmayacağı hiçbir sistemi veya girişimi size tanıtmayız, bu sistemin gerçekten de 2.elde insanların şikayetlerine çözüm olabileceğini düşünüyoruz.
Birşeyi unutmuşum güvenilir ikinci el araba satan yerler var ama hem güvenilir hem de uygun fiyata alabilmekte çok önemli. Ekstra kapınıza kadar getirmeleri de cabası :)
Expertiz raporunun sonuna ufak ufak yazılarla expertiz şirketinin sorumlu olmadığın dair bir sürü detay koymuşlar, bunun açıklamasını nasıl yapalım ?
@Sekizsilindir Bilgilendirme için teşekkür ederim.
Merhaba, burada TÜV D-Expert kontrolü yapan bir firma konumunda. Siz herhangi bir aracı herhangi bir ekspertiz firmasına da götürseniz aynı yazılar mevcut. Sizin muhatabınız alım yaparken Garaj11. Bir sorun olması durumunda garanti Garaj11 tarafından karşılanıyor. Yani siz ekspertiz firması ile muhatap olmuyorsunuz.
N11 reklamı
Bozulmus ticaret ahlakimizin yeni girişimlere kapı açması. Uzulsek mi sevinsek mi
Bende ona dikkat ettim zannettim temiz değişeni olmayan diye düşündüm maşallah sarı sitedeki gibi değişeni trameri motorunda vb yani temiz aractan ziyade hasarı bilinen araç gibi satış var ama fiyatlar yüksek olmaz bunların işi
:) çok doğru
İkinci el piyasasında bir devrim olacağını düşünüyorum bu sistem sayesinde. Profesyonelliğin olduğu yerde sıkıntı çıkmaz...
Kesinlikle
scooterlar 30bintl olmuş.. 1 -2 sene önce iyi kötü bir araç alınabiliyordu bu rakama.. yakında bisiklet bile alamayacak duruma gelicek dar gelirli vatandaş..
1 yıl önce 27 bine aldığım scooter şuan 49800 tl olmuş, kur ikiye katlamadı ama fiyatlar ÖTV haracı sayesinde uçmuş
Fiyatlar temiz araçlara göre uygun ama kaputu değişmeyen araba neredeyse yok maşallah. :)
Olanlar da pahalı...
kral reklamın adı ne zamandır "farklı videolar çekmeyi seviyorum" oldu. İşbirliği yaptık de geç:) Komik oluyor
Ben komik bir şey göremedim. Ayrıca Etem abiyi kaç yıldır takip ederim. Kafasına yatmadığı işin videosunu çekmez. Böyle bir tanıtım videosunu da daha önce görmedim kanalda. Kendisinin tek işi AZworlds değil zaten. Reklamı sırf para için kabul eden kanallardan olmadığını biliyorum. Kendisine sayısız reklam teklifi geldiğine de eminim. Bu işi kabul edip çektiyse, sistemi sevdiği güvendiği içindir.
Öneriniz için teşekkür ederiz :) Değerlendireceğimize emin olabilirsiniz ;).
@Sekizsilindir ben naçizane öneri getirdim. Ben olsam işbirliği yaptık derdim. Aksi halde yanlış anlamaya müsait oluyor
Merhaba şöyle diyelim, aklımızın yatmadığı ya da beğenmediğimiz bir şeyi reklam da olsa tanıtmayız :) buna emin olabilirsiniz. Bizi uzun zamandır takip ediyorsanız mutlaka anlamışsınızdır. Sistem sundukları ile gerçekten de bize farklı ve güzel geldi. Bu şekilde düşünmesek de kabul etmezdik emin olun. Yani her marka ile iş birliği olacak diye bir şey yok, birçok sefer de reddetmek zorunda kaldık :). Sizi ve bizi yanıltmayan içerikler sunmaya gayret ediyoruz.
güzel bi platform olmuş ikinci el araba pazarına profesyonellik gelmesi lazımdı
Kesinlikle...
en cirkin arabayi secmissin tutulmadi bunlar...
misal bu aracın kaput değişmiş ön 2 çamurluk boyalı, ayrıntılı raporda hava yastıklarıyla ilgili birşey yazmıyor? Hani hava yastıkları patlamış araç almıyorlardı? Diyelimki patlamamış o zaman eksperde hava yastığı kontrolüyle ilgili bir ibare olması lazım, bunu atlamışssınız
Buradaki öneriler mutlaka dikkate alınacaktır ;). Bu açıdan katkınız bize göre gayet faydalı ve yerinde. Sonuçta sistem ne kadar iyi bir hale gelirse o kadar iyi.
@Sekizsilindir Haklsınız ben de açtığını iddia etmiyorum zaten, sadece böyle bir garanti veriliyorsa raporda da belirtilmesi lazım, birkaç tane farklı ekspertiz raporlarını inceledim, öyle bir ifade yok, söz uçar yazı kalır, aldığımız arabayı satmaya kalktığımızda iş işten çoktan geçmiş olur.
Merhaba, belki de hava yastığı açmayacak düzeyde bir kaza veya sürtme meydana geldi, servis de değiştirdi, veya üzerine bir şey düştü. Açıkcası garantiye sahip olduğunuz kurumsal bir platformda bu tip şeyler net bir şekilde söyleniyor. Yani o tip araç kabul etmediklerini söylüyorlarsa öyledir bize göre.
Çoğunluğu laf cambazı olan kılıksız galerici ve al satçılarla muhatap olmak istemeyenlere harika çözüm. Özellikle kadın alıcılara büyük kolaylık. Ama ben gibi otopazarcılara gelmez ederinden daha fazladını vermek sjsjsj
:))) Tespitler müthiş ;)
Şimdi Opsiyoncu Serdar Bey düşünsün 🤔
Garaj 11' ler için Serdar Beyleri üzdünüz şimdi mutlu musunuz 😥😜
serdar bey topu dikti asjgjavbsjhbf
:)))))
iade söz konusu mu etem abi? veya şahıs olarak aracımı garaj11’e satabiliyor muyum?
merhaba, kendi aracınızı satamıyorsunuz, sadece alım üzerine. Diğer konu hakkında bilgimiz yok maalesef, Garaj11 müşteri hizmetleri ile görüşebilirsiniz.
Beğenmezsek geri iade edebilme şansımız da varmı?
Merhaba, o konu hakkında bilgimiz yok maalesef. Garaj11 müşteri hizmetlerine sorabilirsiniz.
Düştüğümüz hallere bak sözde müslüman ülkeyiz hepimiz müslümanız ne hikmetse birbirimize kazık atma peşindeyiz asıl devlet bu işi ele alacak hersey resmî ve garantili olacak bak bakalım o zaman düzene biner her şey
Şeytan en çok müslümanla uğraşıyor. Müslümanız ama acaba kaçımız tam olarak müslüman gibi yaşıyoruz? Bu da ayrı bir konu👍
kapıda ödeme var mı? :)
Bir nevi ;).
paket servis varmış
Güzel bir soru olmuş ama yok maalesef :).
+ 5 bin tl fark ile varmış. :)
Sistem çok iyi gerçekten adamlar daha ne yapsın
2. el araç alımı konusunda şikayet ettiğimiz birçok noktaya çözüm bulunmuş.
Umarım araç alım piyayası daha dürüst olacak şekilde düzenlenir ve bu video da buna vesile olur.
Umarız :)
Hizmet çok güzel ama fiyatlar cok yüksek videonu izledikten sonra siteyi ziyaret ettim 15 yaşındaki araç icin 67 bin tl yazmışlar detay raporlarına baktım perişan malesef bu fiyatlarda almamda aldırmamda
Merhaba, sistem gerçekten güzel tasarlanmış. Aynı özelliklere sahip (km, donanım, motor, şanzıman, hasar durumu, model yılı) araçlarda genellikle düşük fiyatları gözlemledik.
Evet şimdi reklamlar, olsun Ethem reis arada bir senin için reklam da izleriz
@Sekizsilindir en önemli konulardan biri bu. Keşke bu konuda da bilgi verseydiniz
Teşekkürler, sistemi açık ve net şekilde sizlere anlatmaya gayret ediyoruz. Başarılı bir sistem olduğunu düşünüyoruz.
Piyasayı adeta yeniden keşferdercesine 😜😜😜
Kasım ayında 2015 model tiguan aldık gayet memnunuz bir problem de çıkmadı
Evet
Garaj11 den mi aldınız?
O arabada yağ kaçağı var. Ön akşamda yağ atıkları var
Reklam kokuyoooooor
Koku alma duyunuz çok keskin :)
Abi artık yıkama videosu gelsin
Gelecek ;)
Kanali cok seviyoruz fakat bu fiyatlara arac almak yola para atmakla ayni almiyoruz
Insallah duzelir
Umarız en kısa zamanda normale döner fiyatlar.
İyi bir sistem kurmuşlar iyi hayırlı olur inşaAllah
@Sekizsilindir Ethem bey birkaç firma var ikinci elde isim olmuş fakat bu sistem süper japonlar gelip denemiş oturtamamışlar kendi sistemlerini ilk öncedürüst olmalı tüccarlarımız sonuçta her ürünün bir müşterisi olur biraz az kazanır şu an benim aracım yok bu şartlarda ve fiyatlarda da zor alırız nasip bu tür işletmelerin çoğalması temennisiyle. Selam ve dua ile
Biz de beğendik, bir çok sorunu kökten çözecek gibi görünüyor.
Bu tarz garajların çoğalması ve yaygınlaşması lazım. Şahsen 100-200 bin tl vereceksem ikinci el bir araca, buraya 3-5 bin tl daha fazla veririm, başım ağrımaz. Kaldı ki daha ucuz mesela Fiat Egea 2016 1.4 16v Fire Easy Plus 95HP - 9959km de 126.300tl, sarı sitede 13.000km de 135.500tl
Merhaba, kesinlikle çoğalmalı, birbirlerine denk araçların fiyatları konusunda biz de düşük olduğunu gözlemledik.